Motionsdag 2017

13. oktober 2017

Motionsdag 2017

Fredagen før efterårsferien startede en ny tradition. Plejecentret og Børnehuset Krogstenshave hyggede sig med en fælles motionsdag. Vores nye tradition tager udspring i arbejdspladsernes og skolernes landsdækkende motionsdag. Vi syntes at det ville være sjovest, hvis denne dag blev et fælles arrangement mellem børn, beboere og medarbejderne. Vi var derfor alle ude og gå en tur sammen - nogle på en længere rute, andre på en kort tur. Når alle nu gik sådan til den, var der selvfølgelig brug for forsyning ved målstregen og derfor var der varm kakao og nybagte muffins til alle. Der mødte 130 beboere, børn, medarbejderne og Hvidovre Avis. TV Lorry ville være kommet, men blev desværre forhindret. Alle er enige om, at vi mødes igen til næste år - samme tid, samme sted.